Bästa shoppingstaden i Europa
Bästa shoppingstaden i Europa

Bästa shoppingstaden i Europa

Shopping är något som aldrig intresserade mig speciellt mycket som barn, men vilka barn gillar egentligen att spendera timmar i butiker? Det var i samband med att mitt intresse för resor växte fram som även shoppingintresset gjorde en entré. Idag älskar jag att handla prylar i Sverige såväl som när jag befinner mig i andra länder. Många är de platser där jag har fått ta del av magiska butiker och shopping utan dess like. Det bästa är att du inte ens behöver åka utanför Europa för att kunna ta del av de bästa shoppingstäderna i världen!

Jag måste nog säga att även om Milano rankas högst så är London min egen favorit. Det är dock viktigt att vara medveten om att shopping i London inte är billigt och du kan behöva ha med dig en tjockare plånbok än om du ska shoppa i t.ex. Spanien. Det du däremot kommer att få för dina pengar är ett utbud utan dess like och här kan du hitta butiker för precis allt. Är du en riktig modefantast kommer du att vilja besöka Neal Street, Old & New Bond Street samt Covet Garden. Är det ett mer varierat utbud av shopping som du är ute efter är Oxford Street det bästa alternativet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *