Bästa shoppingstaden i Världen
Bästa shoppingstaden i Världen

Bästa shoppingstaden i Världen

Jag kan naturligtvis inte tala för alla, men om du skulle fråga mig och miljontals andra människor i världen, så är Paris helt klart den bästa shoppingstaden i världen. Paris ligger inte långt ifrån Sverige men har ett shoppingutbud som kommer att få dig att tuppa av! Ett vanligt missförstånd är att Paris bara består av söta macarons, baguetter och små nätta caféer, men så är alltså inte fallet.

Frankrike är trots allt hemmet till ett flertal modeskapare som har tagit världen med storm. Det är bland annat Yves Saint Lauren, Chanel, Christian Dior och den kända Louis Vuitton. Här anordnas det enorma modeshower på en årlig basis och människor från hela världen vallfärdas för att få ta del av de senaste kreationerna och kollektionerna. Vill du få reda på vad som kommer att trenda nästa år är det alltså hit som du ska bege dig.

Paris är dock inte enbart staden för många ledande designers, utan det är även här som många klassiska trender och plagg har fötts. Ett exempel är den lilla svarta klänningen, som idag kan användas på flera olika sätt. Det är ingen mindre än Coco Chanel som tog fram looken under 40-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *